To dræbt i færdselsulykke

af

En 34-årig kvinde og en 24-årig mand mistede onsdag eftermiddag livet i en færdselsulykke, der skete på Holbækvej ved Næsbyskov lidt uden for Slagelse.

Ulykken skete omkring kl. 13.40, da en 78-årig mand i en Nissan personbil kom kørende mod nord og af ukendte årsager kom over i modsatte kørebane, hvor han ramte en VW personbil, der snurrede rundt og landede på taget i grøften.

De to dræbte var passagerer i VW’en, der havde en 24-årig kvinde bag rattet. MEd i bilen var også den 24-åriges søn på fem år. De er alle fra lokalområdet. Den 24-årige blev kørt til sygehuset til behandling for sine kvæstelser, mens den 5-årige dreng slap uskadt fra ulykken.

Den 78-årige blev kørt til kontrol på sygehuset i Holbæk, og der er rutinemæssigt taget en blodprøve for at fastlægge, om der kan være tale om spirituskørsel.