Frivillige indsamlede 34,6 millioner kroner

af

28.500 frivillige benyttede søndagen til at samle ind til Kræftens Bekæmpelse.

De mange frivillige samlede 34,6 millioner kroner ind ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling.

– Det har været en rigtig godt dag, og vi hører mange rørende historier fra indsamlerne. Lige fra en kvinde, der netop var blevet erklæret rask og havde et større beløb liggende parat til indsamleren, til hjemløse, der sælger deres flasker og donerer pengene. Selv mødte jeg en lille dreng på min rute, der tømte sine lommer for småpenge. Vi er dybt taknemlige for alle beløb – store som små, fortæller Leif Vestergaard Pedersen, direktør i Kræftens Bekæmpelse til organisationens hjemmeside Cancer.dk.

Leif Vestergaard Pedersen kalder det “et rigtig flot resultat”.

Landsindsamlingen kan i år fejre 30 års fødselsdag og i de år der er gået, er der blevet indsamlet omkring 700 millioner kroner.