Hundlufter dømt for vold mod hundelufter

af

En 41-årig mand er blevet dømt for vold mod en ældre hundelufter.

Den 41 årige var sammen med sin kæreste ude at lufte sin hundehvalp. En fremmed hund, der ikke var i snor, kom hen til hvalpen, og den 41årige greb fat i den fremmede hund og holdt den fast. Ejeren af den fremmede hund, en 77 årig mand, råbte flere gange, at han skulle slippe hunden.

Men, ifølge dommen fra Retten i Glostrup, så skubbede den 41-årige med begge hænder 2-3 gange til den 77-årige mand, så han faldt omkuld. Den 77 årige, som havde benprotese, var ikke i stand til at rejse sig igen. Han råbte om hjælp, men den 41-årige og hans kæreste var gået.

Den 77-årige mand blev hjulpet op af aen kondiløbet, som tilkaldte en ambulance.

På hospitalet blev det konstateret, at den 77-årige havde brækket hoften.

Straffen blev fastsat til fængsel i 30 dage, der blev gjort betinget på grund af tiltaltes gode personlige forhold.