18 spillere udtaget til EM-kvalifikation

af

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget 18 spillere til oktober måneds EM-kvalifikationskampe hjemme mod Tyrkiet og ude mod Portugal. Truppen reduceres til 16 spillere efter den første kamp.

Danmark spiller to EM-kvalifikationskampe i oktober. Den første er torsdag d. 8. oktober hvor landsholdet tager imod Tyrkiet i Aarhus, hvorefter den danske delegation drager til den lille by Pinhel for at møde Portugal søndag d. 11. oktober.

Sandra Toft, Maria Fisker og Line Jørgensen er igen til rådighed og erstatter Christina Elm, Fie Woller og Anne Cecilie D. De La Cour i forhold til den trup, der tager til Makedonien i næste uge.

– Den gruppe spillere, vi hidtil har arbejdet med, har gjort det rigtig fint, og derfor er det også gengangere over hele linjen med undtagelse af vores tre udenlandske spillere. Jeg vil dog ikke udelukke en ekstra indkaldelse, hvis der er en spiller, der virkelig springer i øjnene de næste par uger, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen og fortsætter:

– Vi tager kun 16 spillere med til Portugal, fordi vi ikke får mere end to træninger dernede og derfor ikke har brug for flere spillere. Det bliver en samlet vurdering fra vores samlinger i Makedonien og Aarhus, hvilke 16 spillere vi tager med til kampen i Pinhel, slutter landstræneren.

Følgende 18 spillere er indkaldt til EM-kvalifikationskampene mod Tyrkiet og Portugal

Målvogtere:
Rikke Poulsen, Viborg HK
Sandra Toft, Larvik HK

Stregspillere:
Mette Gravholt, Nykøbing Falster
Stine Bodholt Nielsen, Team Esbjerg
Kathrine Heindahl, Randers HK

Fløjspillere:
Trine Østergaard, FCM Håndbold
Anne Mette Pedersen, København Håndbold
Ann Grete Nørgaard, Viborg HK
Maria Fisker, CSM Bucurasti

Bagspillere:
Line Jørgensen, CSM Bucurasti
Louise Burgaard, FCM Håndbold
Lærke Møller, Team Tvis Holstebro
Kristina Kristiansen, Nykøbing Falster
Lotte Grigel, Team Esbjerg
Stine Jørgensen, FCM Håndbold
Anne Mette Hansen, København Håndbold
Rikke Skov, Viborg HK
Pernille Holmsgaard, København Håndbold