Hobro-afgørelse kan trække ud

af

Det kan trække ud med en afgørelse i sagen om Hobro IKs brug af spilleren Adama Tamboura i fredagens kamp mod AGF.

Hobro IK har hyret juridisk bistand i håbet om, at kunne beholde sine tre point efter 2-1 sejren over AGF. Pointene er nemlig i fare, fordi Hobro benyttede sig af Adama Tamboura, uden at have fået spillercertifikatet overført.

Men Hobro IK er efter kampen kommet til den konklusion, at det ikke er nødvendigt for klubben at have spillercertifkatet, hvis bare den kan føre bevis for, at Tamboura er frigjort fra sin gamle klub. Og da hans kontrakt med Randers FC var ophørt den 30. juni 2015, mener Hobro ikke, at bestemmelserne omkring spillercertifikatet kan gøres gældende.

DBU kom ikke men nogen afgørelse i sagen i dag, og der er heller ikke umiddelbart nogen dato på hvornår den så kommer, skriver Jyllands-Posten:

– Jeg tør ikke garantere, at det kommer i morgen. Det kan også komme senere på ugen,« siger han og fortæller, at der ikke er nogen deadline, siger Dansk Boldspil Unions (DBU) turneringschef Henrik Andersen til Jyllands-Posten og fortsætter:

– Jeg har ikke noget bud. Det ene kan være lige så godt, som det andet.

Dermed må trænere, spillere og fans væbne sig med tålmodighed.