14-årig serieonanist krænkede kvinder i toget

af

En 14-årig dreng fra den sydlige del af Holbæk Kommune er blevet identificeret som den unge mand, der ved flere lejligheder har krænket kvinders blufærdighed i toget på Nordvestbanen.

Det drejer sig konkret om tre situationer i de tidlige eftermiddagstimer den 25. august, 28. august og 3. september. Her havde han som rejsende i toget sat sig over for ofrene, som var i alderen 18 – 21 år, og kort efter blottet sig foran dem og krænkede dermed deres blufærdighed.

Ud fra det signalement ofrene gav af krænkeren, lykkedes det efterforsknignsafdelingen fra den lokale politistation i Holbæk, at identificere den 14-årige dreng som krænkeren.

Da gerningsmanden kun er 14 år og dermed under den kriminelle lavalder på 15 år, kunne politiet ikke sigte, men dog afhøre ham for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse. De sociale myndigheder samt hans værge var til stede ved afhøringen, hvor han erkendte at have forøvet de tre anførte tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Da drengen ikke kan straffes, vil politiet som afslutning på sagerne formelt underrette de sociale myndigheder om sagerne til deres vurdering af, om der skal foretages eventuelle sociale foranstaltninger over for den 14-årige.