Medie: Holst afsløret af brev til Løkke

af

I et brev underskrevet af Carl Holst til statsminister Lars Løkke Rasmussen fortæller Carl Holst selv, at Christian Ingemann Nielsen var personlig assistent for ham, mens han var presserådgiver i Region Syddanmark. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Brevet, der handler om ansættelsen af Christian Ingemann som Carl Holst særlig rådgiver er stilet til regeringens ansættelsesudvalg, som ud over statsministeren består af finansminister Claus Hjort Frederiksen og udenrigsminister Kristian Jensen.

Brevets indhold står i skærende kontrast til udtalelser, som forsvarsminister Carl Holst tildligere er kommet med. Til TV2 har han sagt:
– Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til.

Se brevet på ekstrabladet.dk.