AGF tabte på hjemmebane

af

Der blev lagt stille ud, da SønderjyskE fredag var på besøg hos AGF.

Men efter små ti minutter fik AGF sat sig på spillet, uden dog at skabe de helt store chancer. SønderjyskE formåede dog små 25 minutter inde i kampen, at spille sig til en kæmpe chance, da Troels Kløve modtog en bold på feltets kant i duel med AGFs Daniel Christensen. Kløves afslutning endte med at gå over målet.

Minutter efter blev en hjørnespark omsat til mål, da Thomas Dalgaard headede bolden i målet og dermed bragte SønderjyskE foran 1-0.

Fire minutter efter svarede AGF igen, da Mate Vatsadze gjorde Dalgaard kunsten efter og brugte hovedet til at udligne til 1-1.

Det var også stilllingen da holdende gik til pause.

Efter pausen var det igen AGF som havde bolden og på trods af flere chancer til begge hold, så var det først med fire minutter igen, at der kom endnu et mål på tavlen.

EFter en kæmpe fejl, havde SønderjydskEs Jeppe Simonsen muligheden for at bringe gæsterne foran. AGFs Jens Jønsson forsøgte at bringe bolden til sin målmand med et hovedstød, men ramte ikke og det gjorde det muligt for Jeppe Simonsen at tage bolden og score til slutresultatet 2-1.