Frelsens Hær samler ind til Danmarks fattige

af

Samme dag som DR og TV2 sender millionshow til fordel for flygtninge i Syrien, samler Frelsens Hær ind til Danmarks fattige og udsatte.

Frelsens Hær har i kraft af en ny indsamlingslov for første gang nogensinde fået lov til at lave en hustandsindsamling i København til fordel for det sociale arbejde i hele Danmark. Indsamlingen er på søndag den 20. September.

Kolliderer med TV-indsamling til Syrien
Indsamlingen Giv en hånd til Danmarks udsatte har været planlagt og koordineret med andre organisationers indsamlingsdatoer i månedsvis, men uheldigvis kolliderer den nu med den store TV-indsamling til Syrien på søndag. I Frelsens Hær håber man dog, at Københavnerne og folk i resten af Danmark, vil tage godt imod begge indsamlinger og støtte begge værdige formål.

Frelsens Hær samler ind til Danmark udsatte
Husstandsindsamlingen i København går til det sociale arbejde i hele Danmark. Frelsens Hær sociale arbejde hjælper fattige familier med hjælp og rådgivning, hjemløse med overnatning og varm mad, ensomme pensionister med en kop kaffe og en snak om livet. Der er rådgivning om gæld og juridiske problemer. Derudover får hundredvis af personer hver dag mad og hjælp i vores væresteder, menigheder, herberg, krisecentre etc.

I denne uge viste en ny undersøgelse af antallet af hjemløse sætter ny rekord.

Sidste lørdag var Frelsens Hær i Bonbonland og Fårup Sommerland med over 3000 børn og voksne, som ikke har råd til ferie. Feriehjælpen sætter ny rekord med over 7000 familier på venteliste. Og sidste år satte julehjælpen ny rekord.

Hvis man ikke får besøg af Frelsens Hær på søndag eller bor udenfor København, så kan man støtte indsamlingen på netbank 4183-7001568, MobilePay 30 85 83 35 eller på www.danmarksudsatte.dk