Danmark vinder guld ved EM i Flag football

af

Danmark var forsvarende europamestre, da holdet i dag mødte Østrig i EM finalen i Flag football.

Holdet startede med at komme bagud, da Østrigerne efter 4 forsøg var foran 7-0. Men allerede spillet efter satte Danmark sig på kampen, og østrigerne måtte indse, at Danmark bestemt var værdig til guldmedaljen. Kampen endte 52-8.

– Det er en enestående situation, hvor man dominerer de andre så meget som vi gjorde i finalen. Der er styr på det spillemæssige og det taktiske, og det der skal arbejde med fremover, er at holde fokus hele kampen igennem. Det er fantastisk at være vidne til. Jeg er så stolt af drengene, som har haft en rigtig god turnering, fortæller sportschef Lars Carlsen efter kampen.

Det er i øvrigt fjerde gang i træk, at Danmark vinder EM i flag football.