Nordjyllands Politi: Fredelig fodboldkamp mellem AaB-Brøndby

af

Kun én person blev anholdt i forbindelse med aftens superligakamp mellem AaB og Brøndby.

Fodboldkampen mellem AaB og Brøndby var en fredelig aften for Nordjyllands Politi.

Det konkluderer vicepolitinspektør Ole Juul Schmidt, der havde ansvaret for de politistyrker, som var udkommanderet til at føre politiets strategi igennem, nemlig at sikre at fodboldkampen trygt kunne afvikles som en festlig og fornøjelig begivenhed for alle tilskuere.

– Det har været en rolig aften for os. Stort set alle fans fra både Brøndby og AaB har opført sig ordentligt – næsten alle har bare været interesseret i at få en god fodboldsøndag, lyder det fra en tilfreds Ole Juul Schmidt.

Kun en anholdt
Vicepolitiinspektøren kan således notere sig, at hans betjente kun måtte skride til anholdelse en enkelt gang.

Anholdelsen skete omkring svømmehallen Haraldslund, der ligger umiddelbart ved stadion. Her blev en Brøndby-fan anholdt af en patrulje i forbindelse med noget uro, der opstod, da fansene strømmede ud i det vestlige Aalborg efter kampens ophør.

– Det hører til normalbilledet: at der opstår lidt uro efter kampen, så det er ikke noget, der rokker ved det overordnede billede af en meget fredelig fodboldaften i Aalborg, fastslår Ole Juul Schmidt.

Derudover blev en person, en AaB-fan, før kampen sigtet for at afbrænde romerlys, mens en anden blev bortvist for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, oplyser Nordjyllands Politi.