Lærke Møller melder fra til Makedonien

af

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har i dag fået et afbud fra Lærke Møller. Årsagen er den skade hun fik i tirsdagens Damelige-kamp mellem Ringkøbing Håndbold og Team Tvis Holstebro.

Klavs Bruun Jørgensen er ærgrer sig på både spillerens og landsholdets vegne:

– Det er sindssygt ærgerligt for Lærke, og det er selvfølgelig også ærgerligt, at vi må undvære hende. Til sidste samling, hvor vi havde fokus på 5-1 forsvaret, var hun rigtig stærk, og samtidig er hun også god i angrebsspillet og meget gennembrudsstærk, fortæller Klavs Bruun Jørgensen, der ikke udtager en erstatning for Lærke Møller.

– Som det ser ud lige nu, har vi kun kampe og ingen træning i Makedonien. Uden træning vil det være alt for svært for en helt ny spiller at skulle gå ind og dække i forsvaret, som jeg gerne vil have det. Det er simpelthen ikke rimeligt at kaste en ny spiller direkte i kamp, slutter Klavs Bruun Jørgensen.