Rejsegarantifonden politianmelder Trier Ski A/S

,

af

Arkivfoto: Up-Free / Pixabay
Arkivfoto: Up-Free / Pixabay
Rejsegarantifonden har politianmeldt Trier Ski A/S efter selskabet er fortsat med at udbyder rejser omfattet af fondens dækning efter Trier Ski A/S var slettet i fonden.

Fonden slettede den 18. september 2015 Trier Ski A/S’ registrering i fonden og meddelte i denne forbindelse selskabet, at alt udbud og salg af rejseydelser omfattet af fondens dækning skulle indstilles.

Trier Ski A/S ændrede herefter forsiden til selskabets hjemmeside, så det fremgik, at siden var under opdatering. Fonden kunne imidlertid konstatere, at selskabet fortsat ved kundehenvendelser udbød og solgte rejser omfattet af fondens dækning, og udsendte tilbud med link til undersider til selskabets hjemmeside, som ikke var lukket. På disse undersider var det også forsat anført, at selskabet var medlem af Rejsegarantifonden.

Rejsegarantifonden indgav derfor politianmeldelse mod Trier Ski A/S, fordi det er i strid med rejsegarantifondsloven at udbyde eller sælge rejseydelser omfattet af fondens dækning uden at være registreret i fonden.

Rejser, der er købt før den 18. september 2015, hvor selskabets registrering i fonden blev slettet, må gennemføres som planlagt. Kunder, der har købt rejser før denne dato, berøres derfor ikke af, at selskabet ikke længere er registreret i fonden, oplyser Rejsegarantifonden.