Brøndby vandt traditionsrigt derby

af

Martin Albrechtsen gjorde Brøndby til vinder af søndagens traditionsfyldte derby på Brøndby Stadion mod FC København.

Kampen var ikke mange minutter gammel da Ronnie Schwartz fik gult kort for at tackle Tom Høgli, som bagefter måtte lade sig udskifte.

Kampen var hård og der skulle gå en halv times tid, før den første mulighed bød sig for FCK, uden det dog blev til mål. Kort før Pausen var FCK igen tæt på at skabe en mulighed, men godt forsvarsspil fra Brøndbys side forhindrede gæsterne i at score.

Efter pausen havde begge hold flere chancer, men først 78. minutter inde i kampen blev chance vekslet til scoring, da Martin Albrechtsen headede bolden i mål til 1-0.

I slutningen af kampen lagde gæsterne stort prss på hjemmeholdet og fik to-tre gode chancer. Tignene ville dog ikke flaske sig for gæsterne og Brøndby kunne derfor fejre 1-0 sejren over ærkerivalerne fra København.