Hobro anker afgørelse

af

Hobro IF blev lørdag taberdømt i Fodboldens Disciplinærinstans for ulovlig brug af en spiller i superligakampen mod AGF 11. september.

Sagen handler om, hvorvidt Adama Tamboura var spillerberettiget eller ej. Hobro havde ikke fået overført hans spillercertifikat og derfor mener disciplinærinstansen, at brugen af Adama Tamboura ikke var i overenstemmelse med reglerne.

Hobro IF er ikke enig og derfor vil klubben nu anke afgørelsen til Fodboldens Appelinstans, men forventer, at sagen i sidste ende havner i DIF-Idrættens Højeste Appelinstans hos Danmarks Idrætsforbund.

– Afgørelsen var som forventet, idet vores sag i realiteten først starter, når den indbringes for DIF-idrættens Højeste Appelinstans. Da DBU´s regler og DBU´s KlubOffice-system ikke spiller sammen, kan vi ikke forvente, at DBU vil give os medhold, siger Hobro IK´s advokat Lars Kühnel i en kommentar til afgørelsen.