Nu er den her! – Nutella pizza’en

, ,

af

Nu kan du købe en calzone-pizza med nutella fyld. Velbekomme. PRfoto.
Nu kan du købe en calzone-pizza med nutella fyld. Velbekomme. PRfoto.

Fastfood-kæde Domino’s Pizza har netop lanceret en utraditionel pizza. Den består nemlig af Nutella – og så lidt chokolade drys på toppen.

Der er tale om en calzone – altså en foldet pizza.

Nutella-pizzaen kommer kort tid efter at Domino’s Pizza lancerede en mexicansk pizza med friske taco chips. Det var anderledes og blev taget rigtig godt imod.

– Vi blev meget overrasket over, hvor godt der blevet taget imod vores nytænkende Taco Treasure pizza. Derfor besluttede vi os for at lave en helt ny slags pizza. Vi lavede en kundeundersøgelse, og fandt ud af, at det denne gang skulle være noget til den søde tand, så hvad var mere naturligt end det bedste fra to verdener – 100% frisk dej og 100% Nutellafyld, siger marketingansvarlig hos Domino’s Pizza Casper Blom.

– Selvom vi tager vores arbejde meget seriøst, så skal der stadig være plads til sjov og nytænkning. Derfor synes vi også, at det er sjovt at lancere en pizza som vores Nutella Calzone, som er meget anderledes i forhold til, hvad man er vant til på det danske marked, siger direktør Carsten Falk.