Politiet efterlyser denne mand: Han kan være utilregnelig og farlig

,

af

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 34-årige Kristian Ørholm Jeppesen. Politiet vurderer, at han kan være utilregnelig og farlig.  Foto: Politiet.
Københavns Vestegns Politi efterlyser den 34-årige Kristian Ørholm Jeppesen. Politiet vurderer, at han kan være utilregnelig og farlig. Foto: Politiet.
Københavns Vestegns Politi efterlyser den 34-årige Kristian Ørholm Jeppesen.

Kristian Ørholm Jeppesen eftersøges efter at have udøvet kvalificeret vold og gentagne gange truet en kvinde og hendes familie i Brøndby. Han er i et klient/behandler forhold til forurettede og hans handlingerne tyder på at han er psykisk uligevægtig.

I løbet af de sidste døgn har han truet kvinden og overfaldet kvindens mand med peberspray.

Kristian Ørholm Jeppesen, der er fra Glostrup, beskrives som dansk mand, 190 cm høj, 34 år, almindelig af bygning, blå øjne, kort lyst hår som er lidt længere på toppen. På baggrund af hans handlinger vurderer politiet at han kan være utilregnelig og farlig.

Kristian Ørholm Jeppesen er sidst set i nat den 7. oktober kl ca. 00:30 i Glostrup

Københavns Vestegns Politi anmoder borgere der har kendskab til Kristian Ørholm Jeppesens færden om at kontakte politiet. Man bør ikke selv rette henvendelse til ham, men ringe til politiet på 114 eller 43861448.