Dansk nederlag i Braga

Portugiserne dominerede og angreb fra start, da det danske landshold torsdag aften mødte portugiserne i EM-kvalifikationen på Estádio Municipal de Braga.

Det danske spil var mildest talt ujævnt og hjemmeholdet havde flere chancer, uden at det dog endte med scoring 1. halvleg.

Efter pausen gik der et blot et par minutter, så fik Nicklas Bendtner en kæmpe chance, der kunne have bragt Danmark foran. Et indlæg havnede en smule tilfældigt hos Bendtner, der brystæmmede bolden og hamrede den mod målet. Men sådan et mål har to stolper og Bendtner ramte den ene.

Portugiserne havde flere chancer kort efter, men Kaper Schmeichel forsvarede sit mål – også da Ronaldo hamrede bolden mod målet.

Portugiserne havde godt styr på spillet og i 66. minut kom Portugal foran efter et hjørnespark, som endte hos Moutinho der, efter et par hurtige træk, satte bolden i det danske mål til 1-0.

Hjemmeholdet var få minutter efter tæt på at få udbygget føringen, da Bernardo Silva trak på tværs og sendte bolden flat mod målet. Men bolden gik forbi stolpen, til stor lettelse for danskerne.

Selvom Danmark forsøgte at svare igen, så havde portugiserne forsvaret på plads og dermed sikrede Portugal sig en 1-0 sejr og kunne juble over både sejren og kvalifikation til EM 2016.