Dansk sejr over Tyrkiet

af

Mere end 4000 tilskuere så til, da det danske kvindelandshold mødte Tyrkiet i Ceres Arena i Aarhus i den første EM-kvalifikationskamp op til EM 2016.

Dansker præsterede solidt i den første halvleg, med Sandra Toft som effektiv keeper bakket godt op af et solidt arbejdende forsvar. Den offensive taktik, som den nye landstræner Klavs Bruun Jørgensen står for, viste sig særdeles nyttig mod gæsterne, som gang på gang fejlede i mødet med det danske forsvar. Med godt angrebsspil oven i, var Danmark foran med seks mål ved pausen.

Efter pausen fortsatte det gode danske spil og langsom, men sikkert, lykkedes det at udbygge føringen. Tempoet og præcisionen faldt i slutningen af kampen, men Tyrkiet blev aldrig farlige og Danmark kunne derfor glæde sig over en 28-19 sejr.