Fransk sejr over Danmark i venskabskamp

af

Det var nok meget godt, det kun var en venskabskamp, da Danmark søndag spillede mod Frankrig.

Der skulle blot gå fire minutter, så var franskmændende foran da Olivier Giroud skød mod målet. Og selvom Kasper Schmeichel næsten fik stoppet bolden, så trillede over stregen til fransk føring.

To minutter efter var Giroud igen i kamp mod Schmeichel, der fik parreret første franskmandens første skud, men da den røg tilbage til Giroud sendte den sikkert i mål. Dermed kom frankrig hurtigt på en 2-1 føring.

Danmark kunne derimod ikke rigtig få gang i spillet og et godt fransk centerforsvar gjorde det svært for danskerne, der også havde problemer med forsvaret.

Heldigvis for Morten Olsens mandskab, så lykkedes det ikke franskmændende at udnytte deres chancer og de to hold kunne derfor gå til pause uden yderligere scoringer.

Efter pausen kom der lidt mere fart over det danske spil, men et effektivt fransk mandskab sørgede for, at danskerne ikke fik noget ud af de offensive tiltag.

Et par gode chancer til begge hold blev det til, som da Girou fik mulighed for at øge forspringet, da han var alene med Schmeichel. Men chancen blev misbrugt. Minutter efter var det Danmark, der havde en mulighed, da Nicolai Jørgensen spillede Yussuf Yurary Poulsen fri. Men den franske keeper, Steve Mandanda, holdt målet frit.

Det så ud til at blive en fransk 2-0 sejr – lige indtil Erik Sviatchenko i tillæfstiden tog chancen og på et langskud reducerede han til 1-2, hvilket blev kampens slutresultat.