Klavs Bruun har 16 spillere med til Portugal

af

Danmarks kvindelandstræner, Klavs Bruun Jørgensen, har skiftet to spillere ud frem mod EM-kvalifikationskampen mod Portugal i forhold til torsdagens trup mod Tyrkiet.

Det danske kvindelandshold er netop i gang med den første runde af kvalifikationsturneringen frem mod EM 2016 i Sverige. Torsdag aften slog de Tyrkiet på hjemmebane i Aarhus med 28-19 i Klavs Bruun Jørgensens debut i landstrænerstolen, og i dag gælder det Portugal på udebane i den lille by Pinhel.

18 spillere har været samlet i Aarhus, og eftersom der kun må være 16 på holdkortet til kampene, må to spillere sidde over. Til kampen mod Tyrkiet var det Kathrine Heindahl og Anna Sophie Okkels, der sad på tribunerne, og de to har Klavs Bruun så valgt at tage med til Portugal.

Til gengæld må København Håndbold-spillerne Anne Mette Hansen og Pernille Holmsgaard blive hjemme i weekenden.

– Vi havde på forhånd besluttet, at alle skulle i spil i løbet af de to kampe. De to pladser som Pernille Holmsgaard og Anne Mette Hansen dækker, er vi godt besat på, og derfor var det dem, der måtte blive hjemme denne gang, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Kampen mod Portugal spilles i dag klokken 17.10 dansk tid.