Kvinde kastede marmorlysestage i hovedet på samlever – nu er han død

af

44-årig mand er død efter han forleden dag blev ramt i hovedet af en marmorlysestage. Mandens kvindelige samlever er sigtet for grov vold med døden til følge. Det oplyser Bornholms Politi.

Ifølge netavisen Bornholm.nu, rekvirerede mandens samlever lørdag morgen en ambulance. Men da ambulancemandskabet og politiet nåede frem, havde manden fået hjertestop og mistet en del blod. Det lykkedes redderne at genoplive manden, som i første omgang blev indlagt på Bornholms hospital og herefter overført til Rigshospitalet, hvor hans tilstand blev betegnet som kritisk.

Tirsdag eftermiddag afgik manden ved døden, oplyser Bornholms Politi og derfor er sigtelsen nu ændret til grov vold med døden til følge.

Kvinden har, ifølge Bornholm.nu forklaret politiet at parret havde et skænderi torsdag og hun havde kastet en marmorlysestage efter sin samlever og ramt ham i hovedet. På trods af et stort blodtab ønskede manden, ifølge kvindens forklaring, ikke at blive behandlet.

Bornholm.nu skriver, at kvinden i et grundlovsforhør lørdag blev varetægtsfængslet indetil 6. november.