Skød mod teenage-drenge: 27-årig idømt tre års fængsel

af

En 27-årig mand fra Risskov er i dag ved retten i Aarhus blevet idømt tre års fængsel for at have skudt to drenge med et haglgevær.

Episoden fandt sted den 26. november sidste år, hvor de to drenge på 15 og 16 år kom kørende på knallert ved Tovshøjskolen i Aarhus Vest, da den 27-årig affyrede to skud mod dem med et haglgevær.

Den 27-årige blev i april i år anholdt og sigtet efter længere tids efterforskning, hvor der blandt andet skulle undersøges nogle DNA-spor fra nogle handsker, der blev fundet ved gerningsstedet. Han er dømt for kvalificeret vold og for at være i besiddelse af haglgeværet samt andre våben og ammunition, der blev fundet på hans bopæl.

Anklager ved Østjyllands Politi, Jacob Balsgaard, er tilfreds med dagens dom:

– Det har været vores vurdering, at der har været tilstrækkeligt med beviser i denne sag til at få den 27-årig dømt for kvalificeret vold, og det var retten enig i, så det kan jeg selvfølgelig kun være tilfreds med.

Den 27-årige har hele tiden nægtet sig skyldig.