Kørte på knallert på motorvejen – i den forkerte retning

af

En 28-årig mand var på mange måder kommet ud af kurs, da en bilist i går fik standset ham på Sydmotorvejen ved Ørslev nord for Vordingborg.

Den 28-årige var på knallert, og flere bilister havde allerede ringet til politiet og anmeldt, at der kørte en knallert på motorvejen mod nord. På et tidspunkt vendte den 28-årige om og kørte mod færdselsretningen – i nødsporet – indtil bilisten fik standset ham.

Den 28-årige, der var fra Fjerritslev, forklarede, at han var kommet på motorvejen ved en fejl ved at følge sin mobils gps. Hans knallert blev låst og efterladt på stedet, og den 28-årige kørt til banegården i Vordingborg.

Han er sigtet for at køre uden at have kørekort til knallert, for at køre knallert på motorvejen og for at køre i nødsporet i den forkerte retning.