Ældre par dræbt i færdselsuheld – 24-årig sigtet for uagtsomt manddrab

,

af

Det var i denne bil, at det ældre par befandt sig, da de blev påkørt af en overhalende varevogn. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.
Det var i denne bil, at det ældre par befandt sig, da de blev påkørt af en overhalende varevogn. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.
Et ældre par blev tirsdag eftermiddag dræbt i et voldsomt færdselsuheld på Skovvejen ved Jyderup.

Ulykken skete kor før klokken 14.30 da da en hvid varevogn af mærket Fiat Ducato – ført af en 24-årig mand fra København – overhalede de øvrige køretøjer hen over en spærreflade og kørte frem for gult eller rødt lys ind i krydset. Her påkørte varevognen en personbil, som kom fra øst ad skovvejen og var ved at dreje mod syd. I personbilen befandt sig en 85 årig kvinde og en 89 årig mand som begge afgik ved døden, som følge af uheldet.

Den 24-årige fører af varevognen blev kørt til sygehuset i en ambulance, men har, i følge Midt- og Vestsjællands Politi, ikke pådraget sig større skader ved færdselsuheldet.

Politiet har på baggrund af vidneoplysningerne anholdt føreren af varevognen og sigtet ham for uagtsom manddrab.

Der vil blive taget stilling til, om den 24-årige skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag formiddag.

Politiets bilinspektør har foretaget undersøgelser på stedet, ligesom der er foretaget blodprøver af begge køretøjers førere, som der altid bliver gjort i alvorlige sager af denne karakter.

Krydset var afspærret i godt to en halv time mens redningsmandskabet, politiet og bilinspektøren arbejede på stedet.

Se også: Flere fotos på Skadestedsfotograf.dk.


Vis større kort