Groft voldtægtsforsøg: 18-årig kvinde overfaldet i Skovlunde

af

En 18-årig kvinde blev tidligt lørdag morgen overfaldet og forsøgt voldtaget i Skovlunde – nu søger politiet vidner til overfaldet.

Overfaldet fandt sted klokken ca. 04.30 i Skovlunde Bypark.

Den 18-årige kvinde var på vej hjem fra bytur, da hun blev råbt an af tre personer ved Torvevej. Kvinden forsatte ind i Skovlunde Bypark, men blev indhentet af de tre mænd. Her blev hun skubbet ind i et buskads, hvor en af mændene holdt hende fast, en anden lyste hende i hovedet med en mobiltelefon og den tredje mand slog hende og åbnede hendes bukser og befølte hende i skridtet. Det lykkedes dog til sidste kvinden at kæmpe sig fri og flygte fra stedet.

De tre gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, over 180 cm høj, almindelig af bygning, indvandrer der talte dansk med accent, mørke øjne. Iført mørke cowboybukser, sort jakke med hætte – muligvis Everlast. Tørklæde for mund og næse.

B: Mand, 20-25 år, over 180 cm – og højere end A, almindelig af bygning, indvandrer der talte dansk med accent. Iført sort jakke med hætte, tørklæde for mund og næse og grå strikhandsker med dots inden i

C: Mand, 20-25 år, minde end A og B, indvandrer. Iført mørke bukser, hvide sko, sort jakke med hætte, tørklæde for næse og mund.

– Der er tale om en grov sag, hvor en ung kvinde bliver overfaldet af hele tre gerningsmænd og må kæmpe sig fri, så vi opfordrer eventuelle vidner til at kontakt politiet, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi og oplyser, at politiet har sikret videoovervågning og andre spor i sagen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på 114 eller 43861448