Motorcyklist kørte af vejen – nu er han sigtet for spirituskørsel

En motorcyklist måtte i går en tur på skadestuen efter han væltede med en motorcykel, da han forsøgte at køre fra politiet.

En politipatrulje kørte onsdag kort efter klokken 13 på Vestmotorvejen ved Slagelse, og betjentene besluttede at standse en hurtigtkørende motorcykel til en rutinekontrol.

Men motorcyklisten standsede ikke, selvom politiet gav tegn til det. Så betjentene fulgt efter motocyklen og ved afkørsel 38 kørte motorcyklen af motorvejen, men i kurven mistede føreren herredømmet over motorcyklen og røg af vejen.

Motorcyklen var en 21-årig mand fra Slagelse, og det viste sig, at den motorcykel, han kørte på, ikke var indregistreret, og at den 21-årige slet ikke havde kørekort. Han virkede også påvirket af alkohol, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, for kørsel uden førerret og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Den 21-årige blev kørt til et tjek på sygehuset i Slagelse, men han var heldigvis ikke kommet noget til.