Skandale: Justin Bieber blæste på sine fans og skred fra koncert

,

af

Efter blot et nummer skred Justin Bieber fra scenen i Oslo og lod sine "beliebers" stå måbende tilbage. Arkivfoto: Pascal Parvex(CC BY-SA 3.0)
Efter blot et nummer skred Justin Bieber fra scenen i Oslo og lod sine “beliebers” stå måbende tilbage. Arkivfoto: Pascal Parvex(CC BY-SA 3.0)
Den candaisk fødte pop-stjerne, Justin Bieber, blæste torsdag aften på sine fans og skred fra koncert næsten inden den var begyndt. Det skriver VG.no.

Koncerten, der foregik i den norske hovedstad Oslo, var kun få minutter gammel, da Bieber opdager, at der er spildt vand på scenen. Han beder om et håndklæde og begynder at tørre gulvet. Men nogle af de mange beliebers (Justin Bieber-fans) forsøgte at trække i håndklædet og det gjorde den unge pop-sanger så edderrasende, at han til sidst kastede mikrofonen fra sig og forlod scenen.

Tilbage stod de næsten 1000 publikummer – hovedsageligt unge teenagepiger – som havde betalt for at høre canadieren synge.

Ifølge den norske netavis VG.NO forlod Justin Bieber koncerten og tog ud til lufthavnen Gardermoen, hvor hans privatfly blev gjort klar.