Gudmundur ser bort fra Nikolaj Øris

af

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har valgt at se bort fra Nikolaj Øris til ugens træningslejr og Golden League.

Efter afbud fra såvel Morten Olsen, Henrik Toft som Henrik Møllgaard er nu også Nikolaj Øris ude af den landsholdstrup, der i denne uge er samlet i København og som i weekenden spiller Golden League i Oslo.

– Nikolaj har gennem en længere periode haft udfordringer med et springerknæ. Det medfører begrænsninger i hans muligheder for at træne og spille optimalt, så jeg har vurderet, at det på nuværende tidspunkt er bedst for både landsholdet og for Nikolaj selv, hvis han springer denne samling over, siger Gudmundur Gudmundsson.

– Som landstræner er jeg nødt til at tænke på, at vi har mange opgaver i en lang sæson. Vi skal have alle spillere klar til EM i januar og forhåbentlig til et senere OL – og set i det lys er det efter min opfattelse den bedste løsning ikke at belaste Nikolaj yderligere lige nu.

I stedet for Nikolaj Øris har landstræneren hasteindkaldt Peter Balling fra Team Tvis Holstebro som makker til Mads Christiansen på højre back.