11 personer varetægtsfængslet i sag om narkokriminalitet

af

Københavns Byret har i dag varetægtsfængslet 10 mænd og en kvinde i en sag vedrørende omfattende narkotikakriminalitet.

De varetægtsfængslede blev anholdt tirsdag i en koordineret aktion, hvor politiets særlige bandeenhed Task Force Øst slog til og ransagede mere end 35 adresser og steder i hovedstadsområdet og anholdt i alt 12 personer, blandt dem skal i følge politet være et medlem af Hells Angels og et medlem af No Surrender.

De varetægtsfængslede personer er sigtede for, som led i organiseret handel med narkotika, at have indsmuglet, besiddet og videreoverdraget op til ca 900 kilo hash. Herudover er en af personerne sigtet for besiddelse af en halvautomatisk pistol samt tilhørende ammunition.

10 af de sigtede har nægtet sig skyldige, hvorimod en sigtet har erkendt sig skyldig i opbevaring af 18 kg hash samt overtrædelse af våbenloven.

Retsmødet blev af hensyn til efterforskningen afholdt for lukkede døre, ligesom der blev afsagt kendelse om navneforbud.