Fire unge brød ind hos autoforhandler i Mørkøv

af

I nat klokken 01.36 modtog politiet en anmeldelse fra en årvogen borger, som fortalte, at han kunne se fire mænd luske rundt ved et autoforhandler på Hovedgaden i Mørkøv.

Politiet sendte flere patruljer til området, og undervejs kunne anmelderen oplyse, at han kunne se nogle af mændene indenfor. Da politiet nåede frem til stedet, stak de fire mænd af til fods i forskellige retninger.

Det lykkedes dog hurtigt at løbe to af dem – en 18-årig mand fra Slagelse og en 16-årig ung mand fra Nyrup op. De blev begge anholdt

Ved yderligere eftersøgning i området kunne politiet anholde en 21-årig mand fra Slagelse. Den fjerde gerningsmand gemte sig i området, men en tilkaldt politihund kunne snuse sig frem til en have ca. 200 meter væk, hvor en 18-årig mand fra Skælskør gemte sig bag et hegn. Han blev også anholdt.

Døren til autoforhandleren var sparket ind for at skaffe sig adgang til stedet. Umiddelbart var der kun stjålet fire taletidskort, som blev fundet på en af de anholdte.

Alle fire anholdte blev kørt til politistationen i Roskilde, hvor de her til formiddag vil blive afhørt til sagen.

Forældrene til den 16-årige blev underrettet om anholdelsen af ham, og de sociale myndigheder skal overvære afhøringen af ham.

Politiet forventer, at alle fire anholdte vil blive løsladt efter afhøringerne, men de kan så senere forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.