Danmark tabte men håbet lever stadig

af

Danmarks EM-drømme lever stadig på trods af nederlag mod Sverige lørdag aften.

Det startede godt for Danmark i kampen mod ærkerivalen Sverige. I løbet af de første minutter, var der gode muligheder. Men Svenskerne fik hurtigt styr på kampen og fik lagt et stort pres på danskerne, der havde svært ved at holde på bolden.

Svenske Marcus Berg havde flere gode chancer, men forsvaret og Kasper Schmeichel sørgede for, at det ikke blev til scoring.

Kort før pausen fik Bendtner en stor chance som han dog ikke fik scoring på og han burde måske nok have fået et straffespark, da han blev hevet i trøjen.

Kort efter lykkedes det så svenskerne at komme foran, da Emil Forsberg scorede til 1-0.

Fem minutter efter pausen leverede Thomas Kahlenberg et gratis mål til modstanderne, da han begik straffespark. Zlatan Ibrahimović tog straffesparket og placerede den sikkert i nettet bag Kasper Schmeichel.

Dermed var Sverige foran 2-0.

Svenskerne havde flere muligheder men igen var forsvaret og Kasper Schmeichel på plads og sørgede for, at det ikke blev til flere scoringer.

Med 10 minutter igen fik Danmark hjørnespark hvor Yussuf Yurary Poulsen headede bolden videre til Nicolai Jørgensen, som sendte bolden ind i det svenske mål og dermed reducerede til 1-2.

Danmark havde godt spil i de sidste minutter og kunne med lidt held have udlignet. Det skete ikke og derfor sluttede kampen altså med en 2-1 sejr til Sverige.

Danmark og Sverige spiller returkamp tirsdag i Parken.