Røveri mod Dagli’Brugsen i Lejre

af

To mørkklædte personer røvede lørdag aften Dagli’Brugsen på Bygaden i Lejre.

Røveriet fandt sted, da personalet kort efter klokken 20 gik ud af en bagdør for at hente udstilingsmateriale foran butikken. Pludselig kom to mørkklædte personer løbende mod personalet og med en pistol truede de personalet ind i baglokalet igen. I baglokalet blev personalet truet til at åbne forretningens pengeskab, hvorfra røverne tog et endnu ikke opgivet pengebeløb. Pengene blev lagt i en medbragt brun pose.

De to røvere beskrives som:

A: ung mand, anden etnisk herkomst end dansk, ca. 175 cm, spinkel af bygning. Han var iført mørkt tøj og et gråt tørklæde dækkede næse og mund. Han talte gebrokken dansk.

B: ung mand, anden etnisk herkomst end dansk, ca. 180 cm, spinkel af bygning. Han var iført mørke benklæder og jakke med hætte, som var trukket ned over ansigtet. Medbragte en pistol af “almindelig størrelse”.

Der er ingen oplysninger om flugtretning.

Politiet blev alarmeret klokken 20.34 og hører gerne fra vidner, eller andre, som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.