Redningsforsøg mislykkedes – FC Vestsjælland konkurs

af

1. divisionsklubben FC Vestsjælland er nu erklæret konkurs.

Pengekassen er tom, og klubbens bestyrelse indgav konkursbegæring. Men samtidig forsøgte ivrige kræfter, at skaffe investeringer, som kunne redde Slagelse-klubben fra konkurs.

Men onsdag blev konkursbegæringen behandlet i skifteretten i Næstved, og her stod det klart, at det ikke var lykkedes at skaffe kapital nok til at redde klubben.

Spillerforenignen hjælper spillerne
Spillerforeningen, har tidligere meldt ud, at man vil hjælpe FC Vestsjælland-spillerne med at komme bedst muligt gennem klubbens konkurs.

Spillerforeningen var i dag tilstede i skifteretten i Næstved og har fået indsat advokat Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert som kurator. Kurator skal nu forestå den videre ledelse af selskabet og skal bl.a. undersøge, hvilke værdier, der eksisterer i konkursboet.

– Vi intensiverer nu vores arbejde sammen med spillerne for at få fremmet deres sager overfor Lønmodtagernes Garantifond. Vi vil sikre, at spillerne får mulighed for at fortsatte deres fodboldkarriere andre steder hurtigst muligt, siger Thomas Lindrup, formand i Spillerforeningen, og fortsætter:

– Det er meget beklagelig situation for både FC Vestsjælland og spillerne, og Spillerforeningens primære opgave er nu at hjælpe spillerne så godt og hurtigt videre som muligt, slutter han.