26-årig sigtet for vold efter julefrokost

af

Ved 2.30-tiden natten til søndag blev politiet kaldt ud til vold ved Nyjøbing Halle på Nr. Boulevard i Nykøbing F.

Her var et større julefrokostarrangement netop ved at slutte og to mænd havde været oppe at slås. Den ene – en 42-årig mand fra Sakskøbing – havde fået en knytnæve i ansigtet og nogle spark på kroppen.

Betjentene fandt frem til gerningsmanden, der stadig var på stedet. Det var en halvfuld 26-årig mand fra Nykøbing F. Da han skulle anholdes, strittede han imod. Han sparkede en betjent flere gange i brystet, og betjentene måtte bruge peberspray mod den 26-årige for at få styr på situationen. Den 26-årige blev sigtet både for vold og for vold mod politiet.

Han blev taget med til politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen i løbet af søndag formiddag efter afhøring.