Politiet søger vidner til drabsforsøg i Ishøj

af

Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med en sag om forsøg på manddrab.

Onsdag den 16. december blev der mellem kl. 22.00-23.30 afgivet flere skud mod en tyrkisk klub på Vejlebrovej 42 i Ishøj. Ingen personer blev ramt. Der blev skudt mod klubben fra området omkring Vejlebrovej 34N.

Gerningsmanden eller gerningsmændene flygtede angiveligt fra stedet til fods mod sydvest.

– Vi håber meget at der er borgere, der kan hjælpe os med spor i denne sag. Selvom ingen blev ramt, så efterforsker vi sagen som drabsforsøg, siger politikommissær Søren Andersen fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet hører gerne fra borgere i området, der har set noget i forbindelse med at der blev skudt eller da gerningsmanden/gerningsmændene flygtede fra stedet, ligesom vi også gerne hører fra borgere der har kendskab til skudepisoden i øvrigt. Henvendelser i sagen kan ske til Københavns Vestegns Politi på 114 eller 43861448.