Person fundet død i udbrændt hus

af

Politi og brandvæsen måtte fredag rykke ud til en brand i et hus på Karlsmosevej i Videbæk.

Ved ankomsten, måtte man konstatere at der var tale om en meget kraftig brand, og stuehuset på ejendom er således total udbrændt.

Ved den efterfølgende undersøgelse af huset fredag eftermiddag, fandt politiet i samarbejde med Beredskabsstyrelsen et lig i huset. Retsmediciner og Krimininaltekniker blev herefter tilkaldt til findestedsundersøgelse, og der blev samme aften foretaget obduktion af det fundne lig.

– Brandskaderne på liget er så omfattende, at liget ikke er endelig identificeret, hvorfor der fortsat tilbagestår en række undersøgelser, oplyser politikommisær
Jørgen Lauritsen, der også fortæller, at politiet ikke med sikkerhed kan sige at den fundne er identisk med stedet 54-årige kvindelige beboer.

– Kriminalteknikere har i dag afsluttet de foreløbige undersøgelser på stedet – uden med sikkerhed at kunne klarlægge brandårsagen. Der vil i den kommende tid fortsat foregå en række tekniske undersøgelser – med henblik på endelig identificering af liget og klarlæggelse af brandårsagen, oplyser Jørgen Lauritsen.