Nu er yderligere to dømt i sag om omfattende narkohandel

af

To mænd på henholdsvis 22 og 46 år fra Sønderborg er nu dømt i en sag om omfattende handel med narkotika i Sydjylland.

I forvejen er ni personer idømt til sammen 20 års fængsel. Den 6. januar blev den 46-årige så idømt to år og tre måneders fængsel, og i går, mandag, har en 22-årig fra Sønderborg fået samme straf. Den første for handel med amfetamin og hash, den anden for handel med kokain og hash.

Begge sager er tilståelsessager. Tilståelserne er faldet efter, at de øvrige i sagen har afgivet forklaringer og er blevet dømt.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen er tilfreds med, at sagerne via tilståelserne har kunnet afgøres hurtigt.

-Der er tale om alvorlig kriminalitet, og Syd- og Sønderjyllands Politi har efterforsket sagen intensivt. Vi er glade for, at hele sagen nu har kunnet afsluttes med de to seneste domme, siger Rikke Brændgaard-Nielsen.