Hells Angels om Nyborg-støtte: Ret vreden mod politikerne

af

Arkivfoto: Beatrice Murch (CC BY 2.0)
Arkivfoto: Beatrice Murch (CC BY 2.0)

I Nyborg forsøger Fyns Politi at stresse de lokale rockere i Hells Angels i et forsøg på at få dem til at forlade byen – men ikke alle mener, at det er nogen god idé.

Flere brugere på Fyens.dk mener ikke, at rockerne generer nogen og de vil hellere have, at politiet bruger sine ressourcer på de flygtninge, som er kommet til byen og som flere af brugerne på Fyens.dk mener, er mere kriminelle end rockerne.

I den forbindelse har Hells Angels MC Danmark udsendt en pressemeddelelse, hvori bikerklubben gør rede for deres mening i den aktuelle sag.

I meddelelse skriver klubben bl.a. “Vi er […] ovenud taknemmelige for, at et flertal af borgerne som har deltaget i debatten, har taget os i forsvar i forhold til politiets udmelding om, at vi skal jages ud af Nyborg. I den forbindelse vil vi gerne påpege; at vi som oftest prøver at passe os selv og at vi ikke er kommet til byen for at begå kriminalitet.”

“Lige som de fleste andre borgere i landet, synes også mange af vores medlemmer, at det er foruroligende, at så mange flygtninge og migranter kommer til landet på så kort tid og hvad det kan medføre af kultursammenstød. MEN når det er sagt, så er det ikke flygtningenes skyld at de søger hen hvor de kan få et sikkert eller bedre liv.”

“De mange velmenende borgere bør i stedet rette deres vrede imod de skyldige i denne for Europa ulykkelige situation. Politikerne i Danmark og andre EU-lande, USA og NATOs aggressive fremfærd i Syrien og Libyen, EU’s handelsbarrierer, olieindustriens misbrug og forgiftning af Afrikas resurser, samt ikke mindst den globale våbenindustris ustandselige jagt på nye konflikter.”

Hele pressemeddelelsen kan læses på Hells Angels hjemmeside.