Nørresundby: Flere biler udsat for hærværk i nat

af

Nordjyllands politi har søger vidner til hærværk mod flere biler som blev begået i nat.

Mindt 15 biler i området Højvangsvej, Rolighedsvej – Toftevej i Nørresundby er blevet udsat for hærværk. De har alle fået punkteret enten to eller alle fire dæk.

Bilerne har været parkeret i private indkørsler og langs vejene.

Hærværket er sket mellem klokken ca. 23.00 lørdag og tidligt søndag morgen.

Nordjyllands Politi efterlyser vidner til hærværkssagerne og vil gerne have at borgere kontakter politiet hvis man har hørt eller set noget ske i det nævnte område. Personer som har overvågning på private områder bedes ligeledes gennemse overvågning og rette henvendelse hvis mistænkelige personer ses.

Borgere der har været udsat for hærværk og som endnu ikke har anmeldt forholdet bedes gøre dette snarest. De involverede forurettede vil blive kontaktet inden for de næste dage vedr. nærmere undersøgelse af de punkterede dæk, oplyser politiet.