USA: Mindst 18 omkommet i voldsom snestorm

af

Mindst 18 mennesker er omkommet i forbindelse med den snestorm, som har ramt store dele af den amerikanske østkyst.

Snestormen har indtil videre bragt store mængder sne til østkysten og det har bl.a. betydet, at fly er blevet aflyst og offentlig transport holder stille flere steder. Det skriver flere amerikanske medier, herunder CNN.com.

Ifølge Associated Press skal titusindvis af rejsende været strandet.

80 millioner mennesker bor i det berørte område, der bl.a. tæller landets hovedstad Washington D.C. og byen New York. I alt er 11 stater berørt: Georgia, Tennessee, Pennsylvania, Maryland, Kentucky, North Carolina, New Jersey, New York, Delaware, Virginia and West Virginia. Washington, D.C.

CNN rapporterer om mere end 90 cm sne i dele af West Virginia og Maryland

Mindst 18 mennesker meldes omkommet som følge af vejret, bl.a. pga færdselsuheld og nedkøling.