Mistanke: Brand i genbrugsvirksomhed var påsat

af

De foreløbige undersøgelser efter branden søndag eftermiddag hos virksomheden Marius Pedersen på Havnegade i Odense har vist, at der måske er tale om en påsat brand.

Mistanken får derfor Fyns Politi til at efterlyse oplysninger om en mand, der stod og så på branden.

-Vi kan endnu ikke sige noget endeligt om brandårsagen, men resultaterne fra de foreløbige undersøgelser betyder, at vi desværre ikke kan udelukke, branden var påsat. I den forbindelse vil vi gerne høre fra vidner, der kan have set en mand, der befandt sig i området, siger politikommissær Danny Glintborg fra Fyns Politi.

Flere vidner, politiet har talt med, har bemærket manden, der stod på Havnegade overfor brandstedet. De beskriver ham som 170 – 180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført mørkt tøj.

-Vi vil gerne vide, hvad manden foretog sig i området, og vi vil gerne i forbindelse med ham, så vi finde ud af, om vi kan udelukke ham fra vores efterforskning, siger Danny Glintborg.

Ved branden i Marius Pedersen blev værdier for omkring 100.000 kroner ødelagt. Desuden var der en del skader på anlæg og materiel. Ingen mennesker kom noget til.