Eva Kjer Hansen trækker sig som miljø- og fødevareminister

af

Eva Kjær Hansen trækker sig som miljø- og fødevareminister . PRfoto.
Eva Kjer Hansen trækker sig som miljø- og fødevareminister . PRfoto.
Eva Kjer Hansen er ikke længere miljø- og fødevareminister. Det meddeler ministeriet på sin hjemmeside.

– Jeg har i dag meddelt statsministeren, at jeg trækker mig fra posten som miljø- og fødevareminister. Jeg har været glad for hver eneste dag, som jeg har stået i spidsen for det nye Miljø- og Fødevareministerium. Men jeg vil ikke stå i vejen for regeringen Lars Løkke Rasmussen II. Danmark har brug for et borgerligt-liberalt sammenhold, siger Eva Kjer Hansen.

Konservative havde ikke tillid til ministeren
Siden tirsdag i denne uge, har De Konservative holdt fast i, at partiet ikke havde tillid til Eva Kjer Hansen som miljø- og fødevareminister efter hun i forbindelse med Landbrugspakken fremlagde tal, som partiet ikke mente var retvisende.

De Konservatives mistillid førte til krisemøder, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen, skal have truet med hele regeringens afgang, hvis ikke Søren Pape og De Konservative rettede ind og droppede mistilliden.

Men De Konservative holdt fast og så sendt som kort før klokken ni lørdag formiddag meddelte Søren Pape, at man fortsat ikke havde tillidt til Eva Kjer Hansen og han indkaldte til pressemøde.

Men efter Eva Kjer Hansens tilbagetræden, har Søren Papen aflyst sit pressemøde, som skulle være afholdt klokken 10 på Christiansborg.

OPDATERES….