Fyns politi efterlyser røver

af

Fyns Politi efterlyser denne mand, som gerningsmand til et røveri mod en Shelltank. Foto: Fyns Politi.
Fyns Politi efterlyser denne mand, som gerningsmand til et røveri mod en Shelltank. Foto: Fyns Politi.

Fyns Politi offentliggør nu billeder af den gerningsmand, der natten til fredag begik væbnet røveri mod Shell på Svendborgvej 85 i Odense S.

-Vi håber billederne kan hjælpe os til at finde ud af, hvem gerningsmanden er. Selv om han ikke fik det, han kom efter, så er det en meget alvorlig sag at true andre med en pistol, siger politikommissær Carsten Arentoft Andersen fra Fyns Politi.

Manden kom ind på tanken kort før klokken 00:40 og truede personalet med en sort pistol, mens han forlangte kontanter. Men da tanken er kontantløs, fik manden ikke noget udbytte. Han stjal dog en pakke tyggegummi på vejen ud, hvorefter han stak af.

Gerningsmanden beskrives som Mand, dansk af udseende, slank til alm. af bygning med Mørkt hår ca. 4-7 cm. langt. Han var iført sort tætsiddende tøj og sorte læderhandsker. Han bar sorte sko med hvide såler. Han var bevæbnet med sort pistol.