Mor dræbt i færdselsuheld med sine to børn

af

En 47-årig kvinde fra Nyborg blev tirsdag eftermiddag dræbt i et færdselsuheld Refsvindinge Byvej på Vestfyn. Med i bilen var hendes to børn.

Fyns politi oplyser, at man klokken 16 modtog en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i et ubeboet hus. I bilen befandt sig 3 personer – den 47-årige kvinde og hendes 2 børn på henholdsvis 7 og 4 år. Mens de 2 børn umiddelbart var lettere tilskadekomne, havde den kvindelige fører pådraget sig alvorlige skader i både hoved og på krop.

Undersøgelserne på uheldsstedet – i øvrigt bistået af en bilinspektør – viste, at bilen forud for uheldet var kommet kørende ad Ellingevej mod øst, hvor den i et T-kryds ved Refsvindinge Byvej fortsatte lige over krydset og her kørte ind i et hus.

Alle 3 blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor kvinden kort før kl. 19.30 afgik ved døden uden på noget tidspunkt at være kommet til bevidsthed.

Fyns Politi oplyser, at de pårørende er underrettet.