Politiet slog til mod organiseret indbrudskriminalitet

af

Efter længere tids efterforskning imod organiseret indbrudskriminalitet i Nordjylland gik politiets enhed Task Force Vest i går i gang med en større ransagnings- og anholdelsesaktion i Nordjylland – primært i Aalborg.

Der blev foretaget 12 ransagninger i Aalborg-området. Heraf en iet klubhus tilhørende Bandidos, oplyser politiet.

Der blev også foretaget en enkel ransagning i København.

I alt blev fem mænd og en kvinde fra Aalborg-området anholdt. To af mændene blev løsladt igen efter afhøring, og tre mænd på henholdsvis 38, 25 og 43 år og en kvinde på 20 år er fortsat anholdt. To af de anholdte mænd er, ifølge Nordjyllands Politi, fuldgyldige Bandidos-rockere fra Aalborg.

De tre mænd vil i dag blive fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Aalborg af anklager hos Sydøstjyllands Politi Gitte Dyhr Thomsen. De vil blive sigtet for omfattende indbrudskriminalitet i primært Nordjylland.

Den 20-årige kvinde sigtes for besiddelse af amfetamin .

I forbindelse med ransagningerne blev der fundet en del tyvekoster, som nu skal undersøges nærmere. Herudover blev der beslaglagt ca. 72 gram amfetamin og ca. 39 gram kokain.