Søren Pape stiller igen grønt krav til Lars Løkke

af

Søren Pape Poulsen stiller igen krav til regeringen. Foto: Andreas Houmann.
Søren Pape Poulsen stiller igen krav til regeringen. Foto: Andreas Houmann.

Søren Pape Poulsen, stiller igen et ultimatum til statsminister Lars Løkke Rasmussen. Det skriver Politiko.dk.

Den konservative formand giver regeringen 14 dage til at garantere, at udledningen af kvælstof sænkes i 2017 og 2018. Får Konservative ikke deres vilje, vil partiet forsøge at skaffe flertal til deres krav uden om Regeringen.

For en måned siden måtte daværende miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen trække sig, efter flere dages krise, hvor statsministeren truede med at udskrive valg, fordi de konservative havde mistillid til Eva Kjer Hansen i forbindelse med tallene om kvælstofudledning i landbrugspakken.

De konservative krævede i den forbindelse miljøkompenserende tiltag i forbindelse med en tillægspakke, som regeringen sidenhen afviste at lave.