To personer sigtet for at gemme 42 kg hash

af

En 34-årig mand er blevet vareægtsfængslet og en 24-årig kvinde har fået opretholdt anholdensen i 3×24 timer i en sag om opbevaring af 42 kg hash.

United Tribuns Forever  Foto: Tysk Politi.
United Tribuns Forever Foto: Tysk Politi.

Manden og kvinden blev mandag morgen anholdt og sigtet for opbevaring af hashen, som blev fundet i forbindelse med flere ransagninger i Vollsmose den 3. februar i år. To yngre mænd blev fængslet i sagen umiddelbart efter ransagningerne. Alle de implicerede har relationer til bandemiljøet, oplyser Fyns Politi.

Ifølge Fyens.dk er den 34-årige identisk med præsidenten for den lokale afdeling af grupperingen United Tribuns Forever.

Fyns Politi bekræfter, at de implicerede har tilknytning til United Tribuns Forever, men er ellers tilbageholdende med oplysninger, da grundlovsforhøret skete for lukkede døre.

-Vi er meget fokuserede på udviklingen i bandemiljøet i øjeblikket. Vi har set en række forsøg på manifesteringer i bandemiljøet i Odense, og er derfor meget tilfredse med i dag at kunne skride til anholdelse af yderligere to personer, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal, Fyns Politi.