Nye anholdelser i sag om tredobbelt drab på Frederiksberg

af

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
To mænd er blevet anholdt for at have været i besiddelse af og videresolgt den revolver, der formentlig blev anvendt af endnu ukendte gerningsmænd til likvideringen af tre unge mænd, der den 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg.

Anholdelserne skete i forbindelse med en koordineret aktion i dag, hvor flere adresser og områder i det storkøbenhavnske område blev ransaget.

De to anholdte sigtes for at have været i besiddelse af en skarpladt revolver med tilhørende ammunition – og for at have videresolgt revolveren, der blev anvendt som ét af flere gerningsvåben til en 3-dobbelt likvidering af Suhaib Jaffar, Mike Vinther og Philip Rasmussen, der den 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

– De to anholdte vil i morgen blive fremstillet i Grundlovsforhør i retten på Frederiksberg med krav om varetægtsfængsling, og anklagemyndigheden vil herunder begære Grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre, samt begære navneforbud for så vidt angår de 2 sigtede, oplyser Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet hos Københavns Politi, der af hensyn til sagens videre efterforskning og de lukkede døre, ikke vil give flere informationer i sagen.