Var på vej hjem fra fest: Ung mand stukket ned

af

Nordjyllands Politi efterforsker nu knivstikkeriet mod en ung mand i Nørresundby som drabsforsøg.

Som vi tidligere har skrevet, så blev en ung mand knivstukket tidligt søndag morgen på Strangade i Nørresundby.

Nordjyllands Politi oplyste søndag aften, at det endnu ikke havde været muligt at afhøre offeret, der er identificeret som en 24-årig mand fra Aalborg. Politi beskrev søndag aften mandens tilstand som “kritisk”.

Sagen efterforskes som et drabsforsøg, og efterforskningen har indtil videre vist, at den 24 årige mand har holdt fest hjemme og i løbet af natten er taget i Jomfru Ane Gade, hvor han mødtes med nogle kammerater. På et p.t. ikke fastlagt tidspunkt forlod han sine kammerater i Jomfru Ane Gade. Kl. 03.33 ses han cyklende over Limfjordsbroen mod Nørresundby. Han holder til højre ad Østerbrogade og videre til højre ad Havnegade. Fra Havnegade cykler han videre ad sti under Limfjordsbroen mod Strandgade. Netop som han ses cyklende ud under Limfjordsbroen mod Strandgade tyder det på, at han vælter eller bliver væltet på sin cykel, hvorefter der muligt opstår uro eller tumult. Det er uklart, hvad der præcist sker.

Efterforskningen koncentreres nu omkring sti og arealer under Limfjordsbroen mellem Havnegade og Strandgade. Nordjyllands Politi er derfor meget interesseret i at høre fra personer, som har set, hør eller oplevet noget mistænkeligt eller usædvanligt i området omkring Limfjordsbroen og Strandgade i Nørresundby i nat ca. kl. 03.35.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.